PMS, regn och allt däri mellan.
Publicerat den

Frusna fingrar som skriver idag. Vi kom hem här för en liten stund från en frallträff ute i spöregnet. Vi har varit borta på en hundrastgård och träffat massor kompisar till Bosse, så himla roligt! Så kul att få se andra hundar men i samma ras, blir ju så stolt över våran kille. Massor komplimanger och som vi förstår det så är det en väldigt bekymmersfri gosse vi har. 
 
 
 
 
 
Imorgon börjar förresten Bosse hos sin dagmatte Jessica. Så himla roligt! Han kommer spendera sina dagar med sin kompis kokos och hitta på en massa skoj medans husse & matte jobbar, bättre blir det inte!
 
Vi har haft en lugn helg här hemma på Nelinsgatan och tur är väl det! Jag har har fått världens PMS och känner knappt igen mig själv. Jag är arg, ledsen och överväldigad av känslor om vartannat. Igår när vi städade här hemma höll jag på att bryta ihop för att ugnen var så jobbig att rengöra, helt galet. 
På kvällen hade vi lite besök och mellofest. Helt seriöst så har jag nog inte varit med om sämre ESC på läääänge!
 
 
 
 
Nu blir det en varm kopp kaffe och jobb. Så roligt med det stora intresset angående forever produkterna. Det roligaste är ju att ALLA kan använda det och att folk verkar förstå hur mycket skit det är i alla vanliga produkter.
 
Vi hörs kompisar!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo